Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Сря05082020

Брой 148, Година XXXI

            Валута: 1 USD = 1.66241 BGN1 GBP = 2.16509 BGN1 CHF = 1.81752 BGN
Back Вие сте тук:Начало Земеделие (2) Връща се интересът към големите руски трактори на Добрички панаир 2020

Връща се интересът към големите руски трактори на Добрички панаир 2020

Връща се интересът към големите руски трактори на Добрички панаир 2020

Връща се интересът към големите руски трак­тори по време на Доб­рички панаир 2020, който започна днес в СК Прос­тор — Доб­рич и ще продължи до 1-и Август. Земеделци от региона на Доб­ру­джа и Лудогорието, основно в сег­мента 3 00010 000 дка., проявяват силен интерес към изложените на щанда на ТОСС АД — Доб­рич, големи рецик­лирани руски трак­тори, които са добре поз­нати със своята отлична произ­водител­ност, евтина под­дръжка и надеж­д­ност.

Особено в сухи за земеделието години, качес­т­вената поч­вооб­работка е гаран­тирана с трак­тори като Т-150, K 701, K 700 и K 744. Най-голямото преим­с­тво при тези трак­тори е съот­ношението мощ­ност — цена, което ги прави най-изгодни за по-големите зър­ноп­роиз­вод­с­т­вени стопан­с­тва, особено като спомагателни трак­тори за скъсяване срока на агротех­ничес­ките мероп­риятия на полето.

По време на изложението в Доб­рич, на щанда на ТОСС земеделци могат да нап­равят заявка за пълно рецик­лиране на руски трак­тори, включително и МТЗ, както и да поръчат пос­тавянето на климатици.

ТОСС АД е водещата бъл­гар­ска фирма в пъл­ното рецик­лиране и сер­визна под­дръжка на руски трак­тори. За повече инфор­мация, можете да посетите щанда на ком­панията по време на Доб­рички панаир 2020, където освен големи руски трак­тори, са изложени и чисто нови модели от трак­торите HATTAT, които са много дос­тъпни по отношение на цена и лизинг.

България

Икономика

Култура

Спорт

Свят

В Беларус започнаха 5-дневни избори за бъдещ президент

В Беларус започ­наха 5-дневни избори за бъдещ президент

В Беларус започна пред­с­рочно гласуване на президен­т­с­ките избори в общо 5767 сек­ции, включително 44 извън страната, предаде ТАСС.

Освен сегашн…

Прочети още:

Loading...