Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Сря05082020

Брой 147, Година XXXI

            Валута: 1 USD = 1.66241 BGN1 GBP = 2.16509 BGN1 CHF = 1.81752 BGN
Back Вие сте тук:Начало Спорт

Борусия постави срок до 10 август на Юнайтед да реши за Санчо

Борусия постави срок до 10 август на Юнайтед да реши за Санчо

Джей­дън Санчо ще получава по 220 000 паунда сед­мично, ако Ман­чес­тър Юнай­тед успее да се договори с Борусия (Дор­т­мунд) за тран­с­фера на талан­т­ливия анг­личанин. 10 август е край­ният срок за преговорите, който “жълто-черните“ са пос­тавили пред “чер­вените дяволи“. Двата клуба все още дис­кутират струк­турата, по която ще бъде изп­латена тран­с­фер­ната сума от 108 милиона паунда. От “Олд Трафорд“ не са склонни да платят пър­воначално повече от 70 милиона паунда. Ман­чес­тър Юнай­тед не само опитва да раз­с­рочи сумата във времето, а иска и да включи въз­можно най-голяма част от нея под фор­мата на бонуси, свър­зани с евен­туално спечел­ване на пър­вен­с­т­вото и Шам­пион­с­ката лига. В Дор­т­мунд не са съг­ласни с тези условия.

Все пак медиите на Ост­рова очак­ват…

Прочети още…

Полицейска хайка остави Григор Димитров без шофьорска

Звез­дата на бъл­гар­с­кия тенис Григор Димит­ров си нав­лече проб­леми с полицейс­ките власти в Монако. Бъл­гаринът и друг елитен тенисист — Данил Мед­ведев, са били хванати от полицията в княжес­т­вото да шофират с превишена скорост, като двамата не са били един­с­т­вените нарушители. Общо 10 души са карали по-бързо от раз­решеното и са били задър­жани. Всички спрени автомобили са с регис­т­рация в Монако.

На 20-километровата отсечка мак­симал­ната раз­решена скорост е 110 км/ч, а

Димит­ров и Мед­ведев…

Прочети още…

Мартин Камбуров се закани на ЦСКА и Левски

Мартин Камбуров се закани на ЦСКА и Левски

Голмайсторът мечтае да играе с новия си отбор финал за Купата на България

Звез­дата на ЦСКА 1948 Мар­тин Кам­буров oбяви, че през новия сезон си пожелава да играе финал за Купата на Бъл­гария и голове във вратите на Лев­ски, ЦСКА и Лудогорец. 39-годишният нападател призна, че няма да има никакви сан­тименти преди мача от пър­вия кръг срещу ЦСКА и очаква да дебютира за новия си клуб още в петък от 20 часа на национал­ния стадион „Васил Лев­ски“, когато е срещата от пър­вия кръг на шам­пионата между двата…

Прочети още…

Българин изпусна по драматичен начин титлата в Румъния

Бъл­гар­с­кият халф Антони Иванов и неговият Универ­ситатия (Крайова) бяха на крачка от спечел­ване на тит­лата в румън­с­кото пър­вен­с­тво, но пропус­наха невероятен шанс в дирек­тна битка срещу Клуж. Домакините изос­таваха само на точка от прекия си съпер­ник и се нуж­даеха от победа. Всичко започна добре за Универ­ситатия , след като поведе в 10-ата минута чрез Нис­тор. Клуж обаче нап­рави голям обрат, спечели с 3:1 и ликува за трети пореден път като шам­пион на Румъния. Третият гол падна след спорна…

Прочети още…

България

Икономика

Култура

Свят

В Беларус започнаха 5-дневни избори за бъдещ президент

В Беларус започ­наха 5-дневни избори за бъдещ президент

В Беларус започна пред­с­рочно гласуване на президен­т­с­ките избори в общо 5767 сек­ции, включително 44 извън страната, предаде ТАСС.

Освен сегашн…

Прочети още:

Loading...

Земеделие

Loading...