Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Брой 276, Година XXXII

Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Клуб от Висшата лига планира оферта за Жозе Моуриньо

Клуб от Висшата лига планира оферта за Жозе Моуриньо

Евер­тън планира изненад­ваща оферта за зав­ръщане на Жозе Моуриньо на Ост­рова . През лятото пор­тугалецът пое Рома. „Карамелите“ се пред­с­тавят зле с Рафаел Бенитес, сед­нал на горещия стол на „Гудисън Парк“ в началото на юли. В пос­лед­ните 10 мача Евер­тън има 7 загуби, а една от тях беше доста болез­нена за феновете — 1:4 от Ливър­пул.

Испанецът е пред увол­нение, а именно Моуриньо е сочен за негов фаворит, пише „Дейли Мирър“. Любопит­ното е, че Специал­ния също не се чув­с­тва ком­фор­тно в Рома. Тимът не се пред­с­тавя добре в Серия А, а в евротур­нирите яде голям бой от Бодьо/Глимст — 1:6. Рома е в група с нашия ЦСКА. Пър­вата среща между двата тима завърши 5:1 през сеп­тем­ври на италиан­ска земя. В чет­вър­тък Моуриньо и „въл­ците“ излизат в София за втория мач срещу „армей­ците“.

В същото време ръковод­с­т­вото на Евер­тън пред­п­рие спешни мерки, след като тимът записа три поредни загуби и няма победа във Вис­шата лига вече осем пос­ледователни срещи. Управата на „карамелите“ обяви пъл­ната си под­к­репа към мени­джъра на тима Рафаел Бенитес.

Негатив­ната серия обаче все пак доведе до промяна на „Гудисън Парк“. Спор­т­ният дирек­тор Мар­сел Брандс беше увол­нен. 59-годишният нидер­лан­дец беше на поста от 2018 г., когато беше прив­лечен от ПСВ Айн­д­ховен. Брандс понесе сериозни критики заради водената тран­с­ферна политика. Откакто той зае поста за нови играчи бяха похар­чени 300 милиона паунда.

България

Икономика

Култура

Да си спомним за великия Владимир Висоцки

Да си спомним за великия Владимир Висоцки

Бардът и актьор е кумир на руската, а и на световната публика, а популярността му и днес е сравнима с тази на Юрий Гагарин и маршал Жуков

Нав…

Прочети още:

Loading...

Свят

Киев се притесни от евакуацията на дипломати

Киев се притесни от евакуацията на дипломати

НАТО подготвя засилване на военното си присъствие по източните граници

Говорителят на украин­с­кото вън­шно минис­тер­с­тво Олег Николенко нарече “…

Прочети още:

Loading...

Земеделие