Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Брой 276, Година XXXII

Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Телкийски влезе в щаба на Мъри

Телкийски влезе в щаба на Мъри

Димитър Тел­кийски е новият член на екипа на Станимир Стоилов в пред­с­тавител­ния отбор на Лев­ски, обяви клуб­ният сайт. Досега младият треньор бе нас­тав­ник на юношите на „сините“ до 19 години.

Ръковод­с­т­вото на Лев­ски вече е намерило отбори, които се интересуват от услугите на Хрис­тос Шелис. “Сините“ са склонни да се раз­делят с кипър­с­кия младежки национал и без пари, или пък да го преот­с­тъпят, като другия клуб да плаща зап­латата му, както и скромен наем.

21-годишният защит­ник бе прив­лечен точно преди началото на сезона. Той прис­тигна на „Георги Аспарухов“ по нас­тояване на вече бив­шия треньор Живко Миланов. Шелис бе част от АПОЕЛ (Никозия). Той обаче скъса кон­т­ракта си с този клуб, за да под­пише с Лев­ски като свободен агент.

Кипърецът започна сезона като титуляр. Той взе учас­тие в 11 шам­пионатни двубоя, както и в двете срещи до момента за Купата на Бъл­гария. С идването на Станимир Стоилов обаче мяс­тото му в отбора започна да изс­тива, за да се стигне до там, че дори трудно да пробива в групата за мачовете. Ясно е, че Шелис не попада в дъл­гос­роч­ните планове на Стоилов. Това е и причината, ръковод­с­т­вото усилено да му търси нов клуб.

България

Икономика

Култура

Да си спомним за великия Владимир Висоцки

Да си спомним за великия Владимир Висоцки

Бардът и актьор е кумир на руската, а и на световната публика, а популярността му и днес е сравнима с тази на Юрий Гагарин и маршал Жуков

Нав…

Прочети още:

Loading...

Свят

Киев се притесни от евакуацията на дипломати

Киев се притесни от евакуацията на дипломати

НАТО подготвя засилване на военното си присъствие по източните граници

Говорителят на украин­с­кото вън­шно минис­тер­с­тво Олег Николенко нарече “…

Прочети още:

Loading...

Земеделие