Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Брой 69, Година XXXII

Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) „Моряците“ подават жалба срещу рефера Георги Кабаков

„Моряците“ подават жалба срещу рефера Георги Кабаков

Ръковод­с­т­вото на Черно море ще подаде жалба срещу съдийс­ката бригада, ръководила двубоя срещу Арда в Кър­джали, съоб­щава официал­ният сайт на “моряците“. От клуба смятат, че реферът Георги Кабаков и неговите помощ­ници са пов­лияли с отсъж­данията си на край­ния изход на мача, завър­шил 1:0 за домакините.

От Черно море имат претен­ции за един­с­т­вения гол в срещата, пад­нал в края на пър­вото полув­реме. Тогава при атака на Коконов топ­ката напусна очер­танията на терена, но тъч не бе отсъден, въп­реки че странич­ният съдия и чет­вър­тият рефер бяха много близо до ситуацията, уточ­няват от клуба.

Освен това вар­ненци претен­дират за две неот­съдени дузпи в тяхна полза. Пър­вата е за очевадна игра с ръка в наказател­ното поле пред пог­леда на Георги Кабаков, независимо, че топ­ката срещна ръката на фут­болист на Арда след удар на негов съот­бор­ник.

Втората е в зак­лючител­ните минути на двубоя и ако беше отсъдена, това със сигур­ност можеше да промени край­ния резул­тат. Съдийс­ките грешки в ущърб на Черно море през нас­тоящия шам­пионат стават все повече и клубът сезира в това трайна тен­ден­ция и двоен аршин при отсъж­данията на реферите в двубоите на “моряците“, обоб­щават от Черно море.

Арда победи с 1:0 Черно море в мач от 19-ия кръг на Първа лига и се утвърди на чет­вър­тото място с 38 точки. Черно море е на седма позиция с 25 точки.

България

Икономика

Loading...

Култура

Свят

Франция отваря архивите на Франсоа Митеран за Руанда

Фран­ция ще отвори архивите за Руанда на бив­шия френ­ски президент Фран­соа Митеран, като част от усилието да се раз­бере по-добре ролята й в аф…

Прочети още:

Loading...

Земеделие

Нов модел на ОСП дава свобода в програмиране на мерките

Нов модел на ОСП дава свобода в програмиране на мерките

Националните приоритети и специфики да са водещи при изготвяне на Стратегическите планове

Как върви изгот­вянето на Стратегичес­ките планове за…

Прочети още:

Loading...