Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Брой 69, Година XXXII

Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Третодивизионният Алкояно отстрани Реал (Мадрид)

Третодивизионният Алкояно отстрани Реал (Мадрид)

Третодивизион­ният Алкояно сът­вори сен­зацията в 1/16-финалите на тур­нира за Купата на краля в Испания, след като отс­т­рани шам­пиона Реал (Мад­рид) на соб­с­т­вения си стадион. В редов­ното време двубоят завърши 1:1, а в продъл­женията с човек по-малко Алкояно стигна до пълен обрат.

Голът за мад­рид­чани отбеляза Едер Милитао в самия край на пър­вото полув­реме. Десет минути преди края на редов­ното време Хосе Сол­бес изравни за домакините и вкара мача в продъл­жения. В тях нещата не изг­леж­даха добре за Алкояно, особено след като отборът остана с човек по-малко, но в 115-ата минута Реал плати за раз­сеяната си игра. Тогава Хуанан вкара за 2:1 и мад­рид­чани нямаха време за реак­ция, след като прос­паха цели два часа преди това.

Така Реал стана втората елитна жер­тва за Алкояно, който отс­т­рани Уеска с 2:1 на свой терен в предиш­ния кръг. Любопитен факт е, че треньорът на Реал Зинедин Зидан не е печелил никога Купата на краля като играч и треньор по време на прес­тоя си на “Сан­тяго Бер­набеу“.

България

Икономика

Loading...

Култура

Свят

Франция отваря архивите на Франсоа Митеран за Руанда

Фран­ция ще отвори архивите за Руанда на бив­шия френ­ски президент Фран­соа Митеран, като част от усилието да се раз­бере по-добре ролята й в аф…

Прочети още:

Loading...

Земеделие

Нов модел на ОСП дава свобода в програмиране на мерките

Нов модел на ОСП дава свобода в програмиране на мерките

Националните приоритети и специфики да са водещи при изготвяне на Стратегическите планове

Как върви изгот­вянето на Стратегичес­ките планове за…

Прочети още:

Loading...