Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Съб27022021

Брой 40, Година XXXII

Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Шефът на Славия доволен от избора на Николай Киров за най-добър треньор

Шефът на Славия доволен от избора на Николай Киров за най-добър треньор

Президен­тът на Славия Венци Стефанов комен­тира анкетата , която определи най-добрите фут­болисти и треньори за 2020 година. „Ако трябва да съм напълно отк­ровен, един­с­т­вено съм доволен от избора за треньор на годината. Пър­вото място напълно зас­лужено спечели Николай Киров, когото много уважавам и ценя“, заяви членът на Изпъл­кома на БФС, който е заедно с отбора на Славия в Тур­ция.

При тази ялова година и слаб национален отбор е нор­мално да нямаме изявен фаворит за фут­болист на Бъл­гария. Така че – според мен всеки можеше да стане №1 за 2020 година“, комен­тира пред БЛИЦ президен­тът на Славия Вен­цес­лав Стефанов. — Не че имам нещо против Димитър Илиев. Категорично не. Уважавам го мом­чето, добър фут­болист е, изб­рали са го. Аз не вяр­вам да е имало някакви зад­кулисни игри. В тази връзка искам да кажа, че ако Тодор Неделев беше малко по-сериозен и с по-малко кон­тузии, можеше не един, а няколко пъти да стане №1 на Бъл­гария. Това момче притежава изк­лючителни качес­тва, но…“

Икономика

Loading...

Култура

Свят

“Дейли Мирър“: Нов лидер на “Ал Кайда“ подготвя атентати

“Ал Кайда“ вероятно под­готвя атен­тати, подобни на тези от 11 сеп­тем­ври 2001 г.“, пише британ­с­кият в. “Дейли мирър“, пише Епицен­тър.

Според из…

Прочети още:

Loading...

Земеделие