Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Пон08032021

Брой 47, Година XXXII

Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Бивш треньор на ЦСКА носи 200 000 евро на “червените“

Бивш треньор на ЦСКА носи 200 000 евро на “червените“

Бивш треньор на ЦСКА носи 200 000 евро на “червените“

Италианският футболист Диего Фабрини е желан от ЧФР Клуж, а румънците ще трябва да платят и на българския клуб за трансфера

Бив­шият спор­тен дирек­тор на Динамо (Букурещ) Йонел Дан­цулеску заяви, че ЦСКА трябва да получи 200 000 евро за италианеца Диего Фаб­рини, ако той премине в друг клуб, съоб­щава digisport.ro. Интерес към бив­шия играч на ЦСКА, който записа 5 мача за “чер­вените“, проявява ЧФР Клуж. Клаузата за процент при след­ващ тран­с­фер е залег­нала в договора между бъл­гар­с­кия тим и румън­ците при преминаването на Фаб­рини в Динамо (Букурещ) през лятото на 2019 г.

“За момента няма окон­чателно решение. Казах, че искам един или двама играчи, офан­зивни фут­болисти“, сподели треньорът на ЧФР Клуж Едуард Йор­данеску, който преди време водеше ЦСКА. Сега специалис­тът може да осигури сериозна сума в касата на „чер­вените“, ако прив­лече Фаб­рини.

ЦСКА и Стал (Миелец) завър­шиха 0:0 в кон­т­рола на тур­ска земя. Срещата премина рав­нос­тойно и без кой знае колко сериозни положения пред двете врати. Нас­тав­никът на „чер­вените“ Бруно Акрапович заложи на два раз­лични със­тава в двете полув­ремена. През пър­вата част в атака стар­тираха Георги Йомов и младият Радос­лав Жив­ков. Тараните Али Соу, Ахмед Ахмедов и Тонис­лав Йор­данов се появиха след почив­ката.

Сред титулярите на поляците пък се отк­рои името на бив­шия капитан на ЦСКА Божидар Чор­ба­джийски, който се пред­с­тави на високо ниво. Другият бъл­гарин в Стал — Радос­лав Кирилов, влезе през второто полув­реме.

Това бе втори мач на ЦСКА в Тур­ция. Преди няколко дни „чер­вените“ победиха с 4:0 втория отбор на Аланияс­пор. До края на лагера фут­болис­тите на Акрапович ще изиг­раят още една среща, като против­никът все още не е уточ­нен.

В същото време стана ясно, че талан­т­ливият фут­болист на ЦСКА Мар­тин Смолен­ски най-вероятно ще бъде изп­ратен да се обиг­рава във втородивизион­ния Миньор (Пер­ник). Там старши треньор е Христо Янев, а от няколко дни негов помощ­ник е и Владимир Ман­чев. Смолен­ски вече бе преот­с­тъп­ван и на Литекс. Той редовно учас­тва в кон­т­ролите на ЦСКА, но със сигур­ност няма да остане в пър­вия отбор.

Берое и Етър пък искат да вземат под наем Ахмед Ахмедов. Нападателят не е титуляр след идването на Бруно Акрапович, но е един­с­т­вената качес­т­вена алтер­натива на Али Соу.

България

Още раздори в партията на Слави Трифонов

Още раздори в партията на Слави Трифонов

Бивши активисти се бунтуват срещу парашутисти в листите и авторитарен подход на сценариста Тошко Йорданов

Раз­дорите в пар­тията на Слави Трифо…

Прочети още:

Loading...

Икономика

Корпоративната социална отговорност - норма на поведение в света на бизнеса

Изследване сред 300-те най-големи работодатели у нас дава картината в сектора

COVID-19 не отне от Кодексa за социално осигуряване (КСО) про…

Прочети още:

Loading...

Култура

Убийство без убийство в Театър 199

История на роман­тични премеж­дия и прес­тъпни кроежи, зафор­мени в комедия от две жени и един мъж. Пиесата ще гледаме на 22 март в Театър 199. …

Прочети още:

Loading...

Свят

Земеделие

Loading...