Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Чет24092020

Брой 183, Година XXXI

            Валута: 1 USD = 1.67279 BGN1 GBP = 2.12856 BGN1 CHF = 1.81549 BGN
Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Шампион с Лудогорец премина в Ред Бул

Шампион с Лудогорец премина в Ред Бул

Нападателят Давид Рибейро, който през есента игра за Ботев (Враца) под наем от Лудогорец, повече няма да играе в Бъл­гария. В началото на годината се появи инфор­мация, че Ботев е взел правата на 21-годишния фут­болист, но сега стана ясно, че той ще продължи кариерата си в своята родина.

Рибейро ще носи екипа на Ред Бул Бразил. Отборът е от град Кам­пиняс (щат Сао Пауло). В момента „чер­вените бикове“ играят в шам­пионата Паулиста А2, където заема 13-о място след шест изиг­рани мача с 6 точки.

Давид Рибейро премина в Лудогорец в началото на 2019 г., след като беше одоб­рен от тогаваш­ния треньор на „орлите“ Антони Здрав­ков. Бразилецът обаче изигра само един мач за раз­г­рад­чани в елита и беше пол­з­ван предимно във втория отбор, който играе във Втора лига. Въп­реки това в края на сезона беше наг­раден като шам­пион на Бъл­гария. През лятото беше даден под наем в Ботев (Враца).

След като обяви новината за новия си отбор, нападателят получи поз­д­рав­ления от дос­корош­ните си съот­бор­ници в Лудогорец Ренан дос Сан­тос, Рафаел Фор­с­тър и Сисиньо.

България

Икономика

Култура

Андрей Даниел и Вихрони Попнеделев с националната награда “Захари Зограф”

Андрей Даниел и Вихрони Попнеделев с националната награда “Захари Зограф”

Двама худож­ници ще получат национал­ната наг­рада за живопис “Захари Зог­раф“ през тази година – Анд­рей Даниел (пос­мър­тно) и Вих­рони Поп­неделев…

Прочети още:

Loading...

Земеделие

Фермерите в Добруджа нямат пари за есенната сеитба

Фермерите в Добруджа нямат пари за есенната сеитба

Дори могъщи финансово фирми са изправени пред този проблем, не могат да си осигурят средства и прибягват до купа с пшеница

Земедел­с­ките стопа…

Прочети още:

Loading...