Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Нед27092020

Брой 184, Година XXXI

            Валута: 1 USD = 1.67954 BGN1 GBP = 2.14389 BGN1 CHF = 1.81566 BGN
Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Треньорът на Черно море: Отмениха ни редовен гол

Треньорът на Черно море: Отмениха ни редовен гол

Треньорът на Черно море: Отмениха ни редовен гол

Хайде Лев­ски да взима Купата и да се свър­шва с тая истерия, заяви Илиан Илиев

Нас­тав­никът на Черно море Илиан Илиев се оплака от съдийс­т­вото след загубата от Лев­ски с 0:1 в 1/8-финалите на тур­нира за Купата на Бъл­гария. Специалис­тът, който беше една от големите звезди на “сините“ през 90-те години, смята, че реферът Николай Йор­данов е отменил редовен гол на “моряците“.

“Отмениха ни редовен гол, можехме да отидем в продъл­жения. Лев­ски се зат­вори след почив­ката, опитахме на кон­т­раатака, но това е риск. Претен­ции към моите фут­болисти имам, но Лев­ски се бранеше с всички сред­с­тва и успя да запази резул­тата. Куцаше ни креатив­ността, а при гола им зас­пахме. Много лесен гол допус­нахме. Здрав мач, времето пред­раз­полагаше за борба, единобор­с­тва. Реши се всичко от един човек, но да не отивам натам. Ако искате да говоря, нека най-накрая вземат титла или Купа и да се спре с тази истерия. Не го каз­вам да се заяж­дам. Няма кор­нер за тях, а аут в наша полза, после гол ни отмениха. Поз­д­равявам ги и им желая успех”, комен­тира треньорът на Черно море.

На “Герена“ трябва да си без­г­решен, а тук-там могат да ти вземат нещо, а като ти го вземат, краят е такъв, какъвто е в момента. Не искам сега да комен­тирам мача с Лудогорец, защото кол­кото и да изг­леж­дам спокоен, ще изд­рън­кам още някоя глупост. Ще мис­лим за Лудогорец, когато се приберем във Варна. Нямаме много време за въз­с­тановяване. Няма да я има тръп­ката да чакаме нещо през пролетта, но пък това не значи, че няма да се раз­даваме в пър­вен­с­т­вото“, каза Илиан Илиев след срещата на “Герена“.

В други два 1/8-финални двубоя Ботев (Гълъбово) победи Витоша (Бис­т­рица) с 2:1, а Ботев (Враца) раз­г­роми с 4:0 Кариана (Ерден).

България

Икономика

Култура

Актьорът и режисьор Николай Урумов: “Около нас всичко е суматоха“

Актьорът и режисьор Николай Урумов: “Около нас всичко е суматоха“

„Удовол­с­т­вие е да попад­неш в невероят­ния магичен, извън­земен, абсур­ден, смешен, трагичен Радич­ков свят, да се срещ­неш с Радич­ковите герои, т…

Прочети още:

Loading...

Свят

Земеделие

Loading...