Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Нед09082020

Брой 149, Година XXXI

            Валута: 1 USD = 1.65147 BGN1 GBP = 2.17235 BGN1 CHF = 1.81785 BGN
Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Шеф на Левски обеща финансов рай след Нова година

Шеф на Левски обеща финансов рай след Нова година

Шеф на Левски обеща финансов рай след Нова година

Клубовете трябва да решат — искат ли рес­тарт, или запаз­ване на същата сис­тема, заяви изпъл­нител­ният дирек­тор на „сините” Павел Колев

Изпъл­нител­ният дирек­тор на Лев­ски Павел Колев обеща, че до Нова година „сините” ще изп­латят задъл­женията си към НАП и повече няма да имат запорирани сметки. Също така той разясни, че за 9 месеца ръковод­с­т­вото на клуба е погасило задъл­жения към дър­жавата в раз­мер на около 3 млн. лева и откакто се смени власта на “Герена”, няма фирма или човек, който да не си е получил парите.

“Излязохме с официална дек­ларация за запора на НАП. Няма никакви основания за притес­нение. Инфор­мацията е под­несена тен­ден­циозно и още в пър­вото изречение има лъжа “заради неп­лащане към НАП”. Няма забавени плащания към НАП. Има запор и не го крием. Бяхме наясно, че смет­ките, които отк­рихме, ще бъдат запорирани”, каза Колев, който отговори по след­ния начин кога тези неща ще бъдат изчис­тени и Лев­ски ще диша спокойно.

“До края на годината всичко това ще бъде изчис­тено. Истината е, че и днес дишаме спокойно финан­сово. Лев­ски е един от най-изрядните платци и това могат да го пот­вър­дят над 3040 кон­т­рагенти. Нека някой излезе и каже, че не си е получил парите пос­лед­ните 78 месеци. Няма такъв. В краяна януари задъл­женията към НАП бяха над 8 млн. лева. Сега от документа се вижда, че са 5,47 млн. Виж­дате, че задъл­женията са намалени с почти 3 милиона”, добави Колев, който говори и за победа на Лев­ски с 2:1 над Арда.

“Много труден мач. Спечелихме с харак­тер и малко къс­мет. Има много време. Сезонът тепърва започва. Ясно е, че Лев­ски е един от сериоз­ните претен­денти за тит­лата. Надявам се това да се запази до май. Имали сме и други случаи, в които до октомври-ноември има еуфория, а после зимуваме на 10 точки от върха. Надявам се през паузата да намерим тези двама-трима фут­болисти, които да дадат повече опции на треньорите и да се кон­курираме с Лудогорец”, обяви Колев, след което бе оппитан и за мнението му относно остав­ките на президента и Изпъл­кома на БФС.

“Гран­диозни промени не съм видяал, освен че един от вицеп­резиден­тите стана президент. Пожелавам успех на Михаил Касабов. Как гледам на оставаката?! Като акт на понасяне на отговор­ност. В клуб­ния фут­бол е невъз­можно да се задържи някой на такава позиция тол­кова дълго време. Клубовете трябва да решат — искат ли рес­тарт, или запаз­ване на същата сис­тема. Не мога да комен­тирам кой трябва да е президент. Това не са въп­роси от моите ком­петен­ции”, завърши Колев.

Икономика

БАБХ проверява сиренето и кашкавала в търговските вериги

БАБХ проверява сиренето и каш­кавала в тър­гов­с­ките вериги

Има свръх производство на сурово мляко в Европа, което ще наложи прилагането на регулации

Бъл­гар­с­ката аген­ция по безопас­ност на храните, Коми…

Прочети още:

Loading...

Култура

Свят

Япония почете с минута мълчание жертвите в Хирошима преди 75 г.

Япония почете с минута мъл­чание жер­т­вите в Хирошима преди 75 г.

Атомната бомба на САЩ унищожава тогава 140 000 души

Япония почете на 6 август с минута мъл­чание паметта на жер­т­вите от американ­с­ката атомна б…

Прочети още:

Loading...

Земеделие

Loading...