Вестник Земя

            Коопмедия                    ЦКС
         НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

25 въпроса за Крим
Вестник Земя - първа страница

Брой 190, Година XXXIII

Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Стойчо Младенов стана директор в ЦСКА 1948

Стойчо Младенов стана директор в ЦСКА 1948

Бив­шият нас­тав­ник на ЦСКА София Стойчо Младенов ще бъде оперативен дирек­тор на ЦСКА 1948. Това обяви самият той днес на имп­ровизирана прес­кон­ферен­ция при пред­с­тавянето си от клуба на ком­п­лекса “Цар­ско село“, предаде БНР.

Освен това Младенов обяви, че е прик­лючил треньор­с­ката си кариера, след като е бил принуден да напусне ЦСКА София. “Меч­тата ми е да видя единен ЦСКА“, заяви пред жур­налис­тите Младенов. Относно предиш­ните си комен­тари за ЦСКА 1948, Младенов каза: “Така раз­съж­давах и така мис­лих. Имах въз­мож­ност в тези три месеца доста често да се срещам с хората, които работят в клуба, със спон­сорите и да добия по-добра пред­с­тавя за този клуб. Понеже се говори наляво-надясно, че е заради пари, трябва да ви кажа, че това е най-малката зап­лата, която съм получавал в моята със­тезателна кариера като фут­болист и треньор. Напълно наясно съм в какъв клуб влизам, в клуб с големи амбиции, с клуб с големи цели и всички те са пос­тижими. Тепърва ще раз­бирате много неща, много новини, надявам се всичко да бъде успешно от това, което имам като идея“.

България

Икономика

11 стъпки за съживяване на социалната държава

11 стъпки за съживяване на социалната държава

Досега никое управ­ляващо мнозин­с­тво не намери време, желание и воля да ги изпълни,за да се отлас­нем от дъното на ЕС по доходи и неравен­с­тво …

Прочети още:

Loading...

Култура

Земеделие