Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Брой 94, Година XXXII

Back Вие сте тук:Начало Начална Италиански грандове искат Вальо Антов

Италиански грандове искат Вальо Антов

Италиански грандове искат Вальо Антов

Новият шам­пион на Италия – Интер, и един от другите силни отбори в страната – Аталанта, проявяват сериозен интерес към Вален­тин Антов, пишат мес­т­ните медии. От Италия вече изтече инфор­мация, че Болоня ще закупи 20-годишния бранител от ЦСКА за 3 милиона евро, след като преди това зап­лати 500 000 евро за наем през януари. „Пред­с­тавянето му засега не впечат­лява, но името му беше в списъците на редица големи европейски клубове, преди Болоня да успее да го прив­лече“, пише fantamaster.it.

Интер и Аталанта искат да си осигурят млад защит­ник, който да бъде бъдещето на отб­раната. Изданието обаче добавя, че Болоня няма лесно да продаде Антов. Двата италиан­ски гранда искат да го закупят и след това да го оставят под наем в тима, воден от Синиша Михай­лович. Съоб­щава се, че решението се е харесало на президента на Болоня Сапуто. Клубът ще поиска 10 милиона евро за Антов, но Интер ще се опита да получи някаква отс­тъпка по сдел­ката, като пред­ложи на Болоня Анд­реа Ранокия.

Пред­ложението на Аталанта е подобно, но бер­гамас­ките ще изп­ратят оферта с млади играчи от своята Примавера, за да намалят цената, искана за бъл­гар­с­кия национал. Според инфор­мациите в Италия преговорите между клубовете за Вален­тин Антов ще стар­тират след края на сезона.

България

Икономика

Култура

Спорт

Дамбраускас: Този мач бе катастрафа за нас

Треньорът на Лудогорец Вал­дас Дам­б­раус­кас заяви, че поражението от ЦСКА с 1:4, е било катас­т­рофа за неговия отбор. “Когато спечелиш титл…

Прочети още:

Loading...

Свят

Разхлабват мерките в Гърция, от петък отпадат много ограничения

Разхлабват мерките в Гърция, от петък отпадат много ограничения

Над една четвърт от пълнолетните граждани в ЕС биха отказали ваксинация срещу COVID-19, показва проучване

От петък гръц­ката вер­сия на “зелен …

Прочети още:

Loading...

Земеделие

Loading...