Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Вт09032021

Брой 47, Година XXXII

Back Вие сте тук:Начало Начална Левски договори бивш играч на Атлетико

Левски договори бивш играч на Атлетико

Левски договори бивш играч на Атлетико

Бивш играч на Атлетико (Мад­рид) е фут­болис­тът, който Лев­ски е напът да прив­лече. Става въп­рос за испан­с­кия цен­т­рален бранител Начо Мон­салве. Той вече е договорил лич­ните си условия, като се очаква да мине медицин­ски прег­леди, след което да тръгне за Умаг, където Лев­ски е на под­готовка. Именно бив­шият капитан на НАК Бреда е играчът, за който Славиша Стоянович обяви преди няколко дни, че очаква. 26-годишният юноша на Атлетико има един мач под ръковод­с­т­вото на Диего Симeоне. Това се случва през април 2016 година, когато дебютира срещу Бетис (5:1) в Ла Лига. Високият 188 см Начо Мон­салве има над 50 мача за втория тим на Атлетико, където е бил капитан, и над 30 за втория тим на Депор­тиво Ла Коруня.

През 2017 година преминава в Райо Валекано, който го преот­с­тъпва в Рек­реативо. Там записа 17 мача в Сегунда дивисион. Следва негов тран­с­фер в Твенте, с който печели промоция в Ередивизие през сезон 2018/2019 година. Испанецът изиг­рава 23 мача и вкарва три гола, като е с основна зас­луга за промоцията. Той обаче остава във второто ниво на Нидер­лан­дия, тъй като преминава в НАК Бреда, където дори е капитан, но напуска клуба този януари, след като пос­лед­ните месеци не е играе редовно.

Играчът идва със статут на свободен агент. Фак­тът, че има мач за Атлетико и е бил капитан в НАК са основ­ните неща, които впечат­лили пър­воначално Славиша Стоянович. След проведените раз­говори, в които доста активен е бил Наско Сираков, който говори испан­ски, Начо Мон­салве ще бъде новият цен­т­рален бранител на Лев­ски. Той е вторият фут­болист на този пост, който идва тази зима след Ребин Сулака.

Този сезон Начо Мон­салве има едва един мач и пет минути на терена, като със сигур­ност не е готов да започне да играе вед­нага 90 минути. Стоянович се надява, че испанецът може да бъде полезен на отбора със своите лидер­ски качес­тва. Най-вече да даде спокойс­т­вие на младите играчи на “сините“.

България

Още раздори в партията на Слави Трифонов

Още раздори в партията на Слави Трифонов

Бивши активисти се бунтуват срещу парашутисти в листите и авторитарен подход на сценариста Тошко Йорданов

Раз­дорите в пар­тията на Слави Трифо…

Прочети още:

Loading...

Икономика

Корпоративната социална отговорност - норма на поведение в света на бизнеса

Изследване сред 300-те най-големи работодатели у нас дава картината в сектора

COVID-19 не отне от Кодексa за социално осигуряване (КСО) про…

Прочети още:

Loading...

Култура

Убийство без убийство в Театър 199

История на роман­тични премеж­дия и прес­тъпни кроежи, зафор­мени в комедия от две жени и един мъж. Пиесата ще гледаме на 22 март в Театър 199. …

Прочети още:

Loading...

Спорт

Свят

Земеделие

Loading...