Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Пет29052020

Брой 99, Година XXXI

            Валута: 1 USD = 1.77544 BGN ↓ 1 GBP = 2.17973 BGN ↓ 1 CHF = 1.83079 BGN ↓
Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Радо Стойчев: Искрено се надявам да имам Матей Казийски в отбора си

Радо Стойчев: Искрено се надявам да имам Матей Казийски в отбора си

Радо Стойчев: Искрено се надявам да имам Матей Казийски в отбора си

Финалите за Суперкупата на Италия, които трябва да се играят на открито в “Арена ди Верона” през последната седмица на август, ще дадат отличен старт на волейбола за новия сезон, заяви треньорът на Калцедония

Българският наставник на италианския Калцедония (Верона) Радостин Стойчев говори за бъдещите си очаквания за старта на новия сезон в Серия А и за новите попълнения на клуба. “Италия изживява безпрецедентна криза, след като бе обхваната от пандемията от коронавирус. Волейболът също не бе подминат. В цяла Европа тенденцията е за намаляване на заплатите с 20%, 30%”, заяви Радостин Стойчев в интервю за “Арена Спорт” по БНТ.

“Планът е новият сезон в Серия А1 да започне на 8 септември, но ще видим какво ще се случи . Много от отборите в Италия не избързват със селекцията за следващия сезон. Всички искат да са сигурни в размера на заплащането. Аспарух Аспарухов има договор с Верона и той оставо в клуба. Искрено се надявам да имам Матей Казийски в отбора си. До 2 седмици ще имаме ясното по въпроса”, добави българският старши треньор на Калцедония.

“Друг голям проект са финалите на Суперкупата на Италия, които трябва да се играят на открито в “Арена ди Верона” през последната седмица на август. Така може да даде по прекрасен начин старта на новия волейболен сезон в Италия. Ако това се случи, ще бъде страхотен импусл за нашия отбор и волейбола по света”, заяви Радо Стойчев пред кореспондентът на БНР в Италия Елена Шаханова.

България

Икономика

Култура

Свят

Земеделие

Хлебарският бранш сипе хвалби за новия закон за храните

Хлебарският бранш сипе хвалби за новия закон за храните

Според регистъра, който се води от Агенцията за безопасност на храните, около 680-700 обекта са регистрирани като хлебопроизводители. Според...

Прочети още:

Loading...