Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Нед24052020

Брой 100, Година XXXI

            Валута: 1 USD = 1.77803 BGN ↓ 1 GBP = 2.17452 BGN ↓ 1 CHF = 1.84026 BGN ↓
Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) „Сините“ платиха вноската към НАП за март, имат пари и за април

„Сините“ платиха вноската към НАП за март, имат пари и за април

„Сините“ платиха вноската към НАП за март, имат пари и за април

Левски плати вноската по разсроченото задължение към НАП за март. Ръководството на “сините“ преведе дължимата месечна сума от 143 хиляди лева, която беше събрана от феновете на клуба още на 21 февруари в дарителска кампания. Привържениците на отбора вече осигуриха необходимите средства за плащане на вноската и за април, както и 26 255 лева от сумата за май.

Кампанията за подпомагане на затруднения финансово столичен клуб продължава, като по последни данни от официални сайт на “сините“ от нея за месец и половина са събрани общо 45 5255 лева от 30 657 дарители

В същото време Холмар Ейолфсон беше първият футболист на Левски, който разведе виртуално феновете на “сините“ в своя дом, като отговори на привържениците на тима. “Ливърпул и Стивън Джерард ми бяха любими отбор и играч, чакам да вдигна трофей с Левски. Любимото ми първенство е английската Висша лига, харесвам физиката в играта Любимата музика - новият албум на Weekend. С две малки деца е трудно, но чета книги, гледам Netflix“, отговори защитникът на „сините“ на въпрос какво прави в свободното време и какво е хобито му.

“Любимият ми момент с Левски е отстраняването на ЦСКА за Купата на България на 1/2-финалите. Исландският футбол е по-скоро физически, но се търси и техниката, в българския се залага повече на техниката“, добави Ейолфсон.

На един от най-важните въпроси свързано ли е бъдещето на играча с Левски, той отговори така: “Имам договор до 2021 година и не виждам нещо, което може да го промени.“

Икономика

Култура

Свят

Земеделие