Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Пон17022020

Брой 285, Година XXX

            Валута: 1 USD = 1.80394 BGN ↑ 1 GBP = 2.35053 BGN ↑ 1 CHF = 1.83801 BGN ↓
Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Треньор номер 1 стана Стойчо Младенов

Треньор номер 1 стана Стойчо Младенов

Стойчо Младенов бе избран за Треньор номер 1 на България за изминалия сезон, макар да работи в чужбина. Той заслужи приза заради това, че спечели Купата на Казахстан, а зад него останаха наставниците на Левски Петър Хубчев и на Лудогорец Станислав Генчев.

“Стойчо Младенов в момента гледа и благодари на всички. Искам да ви кажа, че същата награда той получи и в Казахстан. За мен е огромна чест да споделя с вас, че за последните години имах щастието да работя с най-добрите треньори на България в Казахстан. Голяма следа в азиатската държава оставиха Станимир Стоилов, Димитър Димитров, Георги Дерменджиев. Успех на Дерменджиев с националния отбор. Сега е момента да споделя с вас, че за съжаление най-добрите треньори не работят в България. Пожелавам им да се завърнат“, каза Мирчо Димитров, който получи приза вместо Стойчо Младенов.

Номер 2 Петър Хубчев също не присъства на церемонията във Военния клуб, а третият Станислав Генчев каза: “Благодаря на всички за доверието, което ми се оказа. Благодаря на семейството за подкрепата. За мен е огромна чест да получа наградата.“

България

Икономика

Култура

Свят

Земеделие

Овощари: На 60 см в земята няма влага

Овощари: На 60 см в земята няма влага

Фермерите са скептични дали добри пролетни дъждове ще успеят да компенсират зимната суша

На 60 см в земята няма влага, всичко е сухо и на кам...

Прочети още:

Loading...