Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Пет13122019

Брой 239, Година XXX

            Валута: 1 USD = 1.75616 BGN ↓ 1 GBP = 2.31295 BGN ↓ 1 CHF = 1.78794 BGN ↓
Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Националният селекционер разкри разликата между Левски и Лудогорец

Националният селекционер разкри разликата между Левски и Лудогорец

Селекционерът на националния отбор на България - Георги Дерменджиев, даде интервю за Гонг, в което сподели мнението си за Левски и Лудогорец. “Лудогорец е изключително различен като управление. Това е клуб на средно европейско ниво. Капсулован отбор, който има идея, която се следва от всички, от ръководство, треньорите и футболистите. Затова ги има успехите, няма разногласия, няма коментиране. Европейски начин на управление и като ги има осигурените средства от Кирил и Георги Домусчиеви, които контролират процеса, и се получава всичко. Нека другите отбори да се опитват да ги догонват, а не да се опитват да ги съборят“, заяви Дерменджиев.

“Левски с това управление, което има, с публиката, която има, постепенно ще вървят нагоре. Разбира се, ще е необходимо малко време, имат идеология, която следват. Като се има предвид собствениците, в скоро време в Левски ще вдигнат класата на отбора и на управлението“, смята опитният специалист.

Икономика

Култура

Свят

Земеделие

На 16 декември изплащат 750 млн. лева на земеделците

Държавен фонд “Земеделие“ /ДФЗ/ ще изплати 635 млн. лв., предвидени за плащания по Схемата за единно плащане на площ (СЕПП) и 115 млн. за сх...

Прочети още:

Loading...