Вестник Земя

    Коопмедия            ЦКС
НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Сря15082018

Брой 161, Година XXVII

            Валута: 1 USD = 1.71474 BGN1 GBP = 2.19018 BGN1 CHF = 1.73113 BGN
Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Тервел Пулев донесе късмет на Миньор (Чикаго)

Тервел Пулев донесе късмет на Миньор (Чикаго)

Тервел Пулев донесе късмет на Миньор (Чикаго)

Бъл­гар­с­кият професионален бок­сьор Тер­вел Пулев и лич­ният му треньор Борис­лав Боя­джиев изг­ледаха дер­бито на полуп­рофесионал­ната Мет­ролига в Чикаго. Бъл­гар­с­кият тим Миньор (Чикаго) победи с 2:0 най-силния сръб­ски отбор Юнай­тед Сърбс 1972 и го измести от лидер­с­ката позиция на майс­тор­с­ката група, инфор­мира chicago.bg.

Фут­болис­тите пос­рещ­наха с радост извес­т­ния бок­сьор и му подариха тениска с пожелания за успех. Треньорът Емил Миланов каза на играчите, че няма да има нас­тав­ления преди мача, защото присъс­т­вието на Тер­вел Пулев е дос­татъчна мотивация за успеха и иска да играят за него.

Много съм щас­т­лив, че мом­четата пос­тиг­наха победа срещу прекия си кон­курент за пър­вото място. Истин­ски се въл­нувахме с Тер­вел тук отс­т­рани, като гледахме. Само може да им кажа, да продъл­жават по същия начин, да побеж­дават док­рай и да спечелят пър­вен­с­т­вото в лигата“, заяви Борис­лав Боя­джиев.

“Важно е, че мом­четата победиха, играха много по-единно, като отбор, за раз­лика от другия тим, който имаше добри индивидуални играчи, но не можаха да вкарат дори един гол. Друг път, ако дойда, бих могъл да се включа с удовол­с­т­вие в някой мач като резерва“, обеща Тер­вел Пулев, който преди няколко дни нокаутира американеца Армандо Анкона.

България

50 000 лева гаранция за Бенчо Бенчев

50 000 лева гаран­ция за Бенчо Бен­чев

Срещата с Митьо Очите беше случайна, твърди бургаският бизнесмен, обвинен за укривателство и незаконни боеприпаси

Районна прокуратура – Бурга…

Прочети още:

Loading...

Икономика

Култура

Свят

Земеделие

Loading...