Вестник Земя

    Коопмедия            ЦКС
НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Пет17082018

Брой 162, Година XXVII

            Валута: 1 USD = 1.72017 BGN1 GBP = 2.18533 BGN1 CHF = 1.73098 BGN
Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Кротоне прекрати договора на Александър Тонев

Кротоне прекрати договора на Александър Тонев

Кротоне прекрати договора на Александър Тонев

Българинът сам поискал да напусне, обясни мениджърът на нашия национал

Договорът на бъл­гар­с­кия национал Алек­сан­дър Тонев с елит­ния италиан­ски Кротоне е прек­ратен, обявиха официално от клуба, без да посоч­ват мотиви. Решението е изненад­ващо, тъй като Тонев беше основен играч на тима в началото на сезона, а интерес към него не лип­с­ваше по време на зим­ния тран­с­ферен прозорец, но от Кротоне така и не го пус­наха никъде.

От италиан­с­кия клуб съоб­щиха и за раз­дялата с още двама фут­болисти, които не влизат в плановете на треньора Вал­тер Дзенга. Това са Арис­тотелес Ромеро и Казим Сулич, които бяха пратени под наем в Словения.

След 24-jия кръг в Серия „А” Кротоне е на 17-о място с актив от 21 точки, на четири пун­кта от зоната на изпадащите.

Внезап­ната раз­дяла на Алек­сан­дър Тонев и Кротоне извън тран­с­фер­ния прозорец предиз­вика изненада сред фенове и специалисти. В тази връзка мени­джърът на бъл­гар­с­кия национал – Антони Раво, даде разяс­нение относно прек­ратяването на договора на крилото.

“Искам да обясня ситуацията около Алек­сан­дър Тонев и след като прочетох някои неща, пред­почитам да кажа каква е истината: „Алек­сан­дър Тонев не беше щас­т­лив от цялата ситуация в Кротоне в пос­лед­ните няколко сед­мици. Преди няколко дни Алек­сан­дър поиска от мен да прек­ратим договора му с Кротоне, но никога, както прочетох в някои медии, това не е било инициатива или решение на самия клуб. Искам да бъда ясен, че решението е на фут­болиста, един­с­т­вено и само негово.”

Антонио Раво разясни, че споразумението за прек­ратяването на този договор е било пос­тиг­нато на 12 фев­руари. „Искам също така да добавя, че Алек­сан­дър можеше да чака до края на договора си и да си взима парите. Но той отказа да приеме тази ситуация просто защото това не е неговият ман­талитет. Алек­сан­дър иска да играе фут­бол и той е истин­ски боец и със­тезател. Искам да пот­върдя на всички, които следят кариерата му, че Алек­сан­дър е много мотивиран и готов за нови предиз­викател­с­тва. И ние работим в тази посока“, завърши мени­джърът на бъл­гар­с­кия национал.

България

Екс­перт: Губи се време в спорове, вместо да се работи по Закон за хората с увреж­дания

Работ­ната група по изгот­вяне на нов Закон за хората с увреж­дания спори по критериите за определяне на национално пред­с­тавителни организации …

Прочети още:

Loading...

Икономика

Гафът с Търговския регистър бута до дни правителството?

Гафът с Тър­гов­с­кия регис­тър бута до дни правител­с­т­вото?

Притеснен, премиерът Борисов до дни маха шефката на регистъра, не бил доволен как работи

„Πoлитичecĸи aнaлизaтopи в мoя eĸип пpeд­виж­дaт, чe a…

Прочети още:

Loading...

Култура

Йоан Левиев- психологът на човешката душа

Йоан Левиев– психологът на човеш­ката душа

Много значим е приносът му за развитието на българския национален стил

Йоан Левиев – още един ярък творец от великолеп­ната плов­див­ска петорка…

Прочети още:

Loading...

Свят

Земеделие

Властта обяви: У нас няма вече птичи грип

Властта обяви: У нас няма вече птичи грип

Слън­чевото и сухо време, харак­терно за лятото, съдейс­тва не ветеринар­ните власти за лик­видирането на огнищата от птичи грип, така че сега ст…

Прочети още:

Loading...