Вестник Земя

    Коопмедия            ЦКС
НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Сря20062018

Брой 120, Година XXVII

            Валута: 1 USD = 1.69571 BGN1 GBP = 2.23031 BGN1 CHF = 1.70057 BGN
Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Майнц 05 продава Неделев

Майнц 05 продава Неделев

Един от лидерите на Ботев (Пд) — Тодор Неделев, който играе в Коматево като преот­с­тъпен от елит­ния гер­ман­ски Майнц 05, най-вероятно ще бъде продаден през лятото. За това инфор­мира авторитет­ното спор­тно издание “Кикер” в материал, пос­ветен на фут­болис­тите, соб­с­т­веност на клуба от “Опел Арена”, но пратени под наем да трупат игрови минути на друго място.

Бъл­гар­с­кият национал има още година по договор с “чер­вените” и пред­с­тоящият тран­с­ферен прозорец реално е пос­лед­ният шанс на Майнц 05 да го продаде за добри пари. Според “Кикер” вероят­ността от новия сезон Тодор да играе в Бун­дес­лигата с тима на Мар­тин Шмит е изк­лючително малка. Босовете на Майнц 05 се надяват да избият поне част от вложените в края на 2013 година близо 3 млн. евро.

Ръковод­с­т­вото на Ханза (Рощок) пос­тигна договорка с Павел Дочев и той ще бъде треньор на тима занап­ред, съобщи „Кикер”. През нас­тоящия сезон тимът едва се спаси от изпадане от Трета лига в Гер­мания. Задачата пред бъл­гар­с­кия треньор е да изг­ради боес­пособен отбор за след­ващата кам­пания.

България

Икономика

Култура

Свят

Земеделие

Двуметрова торта от череши за празника на сладкия плод в Кюстендил

Двумет­рова торта от череши за праз­ника на слад­кия плод в Кюс­тен­дил

За единайста поредна година Община Кюс­тен­дил заедно с мес­т­ния Инс­титут по земеделие организират Праз­ник на черешата, който ще се със­тои на 2

Прочети още:

Loading...