Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Пет10042020

Брой 69, Година XXXI

            Валута: 1 USD = 1.79913 BGN ↑ 1 GBP = 2.22385 BGN ↑ 1 CHF = 1.85264 BGN ↑
Back Вие сте тук:Начало Култура (2) Джони Деп наелектризира Берлинале

Джони Деп наелектризира Берлинале

Джони Деп наелектризира Берлинале

Продуцент и изпълняващ главната роля във филма „Минамата”, представен извън конкурсната програма, Джони Деп бе голямата американска звезда от втория ден на 70-то издание на Берлинале, разказва “Пари мач”.

Звезда като Джони Деп рядко появява се филмови премиери, но бе в Берлин за представянето на „Минамата“. Това е разследващ филм на Андрю Левитас, който се връща към опустошенията от живачното замърсяване, което се случва в Япония през 50-те и 60-те години. В този филм, вечният Джак Спароу се превъплъщава в легендарния американски фотожурналист Уилям Юджийн Смит, който през 1971 г. ще пътува до Страната на изгряващото слънце. Неговите фотоси ще шокират и предупредят света за една от най-големите екологични катастрофи в историята на човечеството.

Българският актьор Самул Финци откри „Берлинале” тази година със силна политическа реч. Той изрази увереност, че демократичното ни обещество няма да се огъне пред терора. Това е „най-сериозното откриване на всички времена”, пише Дойче веле. На плещите на Самуел Финци падна тежестта да открие празника в деня, в който цяла Германия бе стъписана от трагедията, разиграла се в Ханау.

България

Икономика

Спорт

Бодуров даде последна отсрочка на Естеглал

Николай Бодуров още чака Естеглал да му се издължи и ако това се случи, бившият защитник на ЦСКА ще остане в иранския клуб. Бодуров не е пол...

Прочети още:

Loading...

Свят

Моряци на френския атомен самолетоносач “Шарл де Гол“са със симптоми на коронавирус

Около 40 моряци на борда на френския атомен самолетоносач “Шарл де Гол“ отскоро проявяват симптоми, съвместими с коронавируса, и са обект на...

Прочети още:

Loading...

Земеделие

Loading...