Вестник Земя

    Коопмедия            ЦКС
НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Сря20062018

Брой 120, Година XXVII

            Валута: 1 USD = 1.69571 BGN1 GBP = 2.23031 BGN1 CHF = 1.70057 BGN
Back Вие сте тук:Начало Култура (2) Пошли текстове, вулгарни клипове

Пошли текстове, вулгарни клипове

Пошли текстове, вулгарни клипове

С това ще запомним и тазгодишните награди на БГ Радио

Крис­тиан Кос­тов, слън­чевото изк­лючение в род­ната поп музика, спечели четири статуетки на Годиш­ните музикални наг­ради на “БГ Радио“. Церемонията на 15-ото издание на отличията се със­тоя в Благоев­г­рад. Младият изпъл­нител пя на живо за първи път след успеха си на “Евровизия“ през май т.г. От общо петте категории, в които беше номиниран, той спечели четири: за изпъл­нител, за дебют, за БГ пос­ланик, и за песен. Поли Генова спечели статует­ката за БГ изпъл­нителка, а за група — “Скан­даУ“.

Песента “Не ти ли стига“ на Михаела Маринова бе отличена за текст, чийто автор е Павел Николов. Тек­с­товете му бяха с няколко номинации, макар че и човек с основно образование би написал по-сносни неща. И все пак на фона на цинич­ните тек­с­тове на Криско, адмирирани от БГ Радио, тек­с­тописецът Павел Николов прилича на роман­тик от периода на сим­волизма. Владимир Ампов-Графа получи наг­радата за албум — за “Моменти“. За видеок­лип бе отличена песента “I’m the Queen“ на Гери-Никол, чийто режисьор е Николай Нан­ков. За “БГ Вдъх­новител“, наг­радата “Ана Мария Тон­кова“, която един­с­т­вена се определя от екипа на “БГ Радио“, бе обявена Йор­данка Хрис­това. В церемонията учас­тва и израел­с­кият диджей Саги Абит­бул, който гос­тува за първи път в Бъл­гария след двата си хита с бъл­гар­ски фол­к­лорни мотиви.

Нови песни на сцената в Благоев­г­рад пред­с­тавиха Б.Т.Р. — “Моята сила“, Поли Генова — “Още“, Михаела Маринова — “Един срещу друг“, “Авеню“ и Любо Киров — “Сънища без край“, Михаела Филева и Вензи — “Boycott“, Мариана Попова — “Аз съм любов“, Павел и Венци Венц — “Само по татуси“.

Сред изненадите на вечерта бяха събирането на група “Каффе“ и изпъл­нението на “Гълъбо“ на Миро. С “Песен моя, обич моя“ в емоционално изпъл­нение на Михаела Маринова, Поли Генова и Йор­данка Хрис­това завърши 15-та церемония по раз­даването на Годиш­ните музикални наг­ради на “БГ Радио 2017“.

България

Икономика

Спорт

Лудогорец срещу северноирландци в Шампионската лига

Лудогорец срещу север­ноир­лан­дци в Шам­пион­с­ката лига

Съперниците на ЦСКА, Левски и Славия ще станат известни днес

Лудогорец ще играе срещу пър­венеца на Северна Ирлан­дия Крусей­дърс в пър­вия квали…

Прочети още:

Loading...

Свят

Земеделие

Двуметрова торта от череши за празника на сладкия плод в Кюстендил

Двумет­рова торта от череши за праз­ника на слад­кия плод в Кюс­тен­дил

За единайста поредна година Община Кюс­тен­дил заедно с мес­т­ния Инс­титут по земеделие организират Праз­ник на черешата, който ще се със­тои на 2

Прочети още:

Loading...