Вестник Земя

    Коопмедия            ЦКС
НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Сря20062018

Брой 120, Година XXVII

            Валута: 1 USD = 1.69571 BGN1 GBP = 2.23031 BGN1 CHF = 1.70057 BGN
Back Вие сте тук:Начало Култура (2) Театър пред театъра

Театър пред театъра

Театър пред театъра

Народ­ният театър „Иван Вазов” ще зак­рие сезон 20162017 с гран­диозно пет­д­невно събитие на отк­рито – „Театър пред театъра”. В периода между 3 и 7 юли 2017 г. най-големият театър у нас ще напусне пределите на сградата и ще се обърне дирек­тно към своите приятели и почитатели, предос­тавяйки им уникал­ния шанс да се нас­ладят на любимите си спек­такли под отк­рито небе. В прос­т­ран­с­т­вото пред една от най-емблематичните сгради на София ще се издиг­нат сцена и трибуни с внушител­ните 1000 места, които ще отворят врати за пет пред­с­тав­ления под отк­рито небе. Едни от най-любимите на пуб­ликата актьори и режисьори ще си дадат среща под звез­дите, за да зак­рият по въл­нуващ и специален начин теат­рал­ния сезон 2016/2017 на Народ­ния театър “Иван Вазов”.

Три спек­такъла от репер­тоара на театъра ще бъдат изцяло пригодени за пред­с­тав­ление на отк­рито – премиер­ният за сезона „Мнимият болен”, „Лунатици” и „Почивен ден”, а сред звез­дите, които учас­т­ват в тях, са Георги Мамалев, Михаил Пет­ров, Аня Пен­чева, Мария Кавар­джикова, Антон Радичев, Албена Колева, Ева Тепавичарова, Виолета Гин­дева, Биляна Пет­рин­ска, Васил Драганов и много други. Спек­так­лите ще са с начален час 21:30 ч., като отк­риването ще е на 3 и 4 юли с „Мнимият болен”, а на 5 юли ще се играе „Лунатици”.

България

Икономика

Спорт

Лудогорец срещу северноирландци в Шампионската лига

Лудогорец срещу север­ноир­лан­дци в Шам­пион­с­ката лига

Съперниците на ЦСКА, Левски и Славия ще станат известни днес

Лудогорец ще играе срещу пър­венеца на Северна Ирлан­дия Крусей­дърс в пър­вия квали…

Прочети още:

Loading...

Свят

Земеделие

Двуметрова торта от череши за празника на сладкия плод в Кюстендил

Двумет­рова торта от череши за праз­ника на слад­кия плод в Кюс­тен­дил

За единайста поредна година Община Кюс­тен­дил заедно с мес­т­ния Инс­титут по земеделие организират Праз­ник на черешата, който ще се със­тои на 2

Прочети още:

Loading...