Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Пет13122019

Брой 239, Година XXX

            Валута: 1 USD = 1.75616 BGN ↓ 1 GBP = 2.31295 BGN ↓ 1 CHF = 1.78794 BGN ↓
Back Вие сте тук:Начало България (2) Свиленски: Оставките ”един по един” не вършат работа

Свиленски: Оставките ”един по един” не вършат работа

”Оставките ”един по един” не вършат работа, оставките ”до един” ще свършат”, категоричен бе пред БНТ депутатът от БСП Георги Свиленски. Недоволстваме от този кабинет откакто е избран. Недоволстваме, че България не се управлява както трябва да се ръководи европейска държава. Не така се управлява парламентарна държава – когато премиерът заявява, че Деница Сачева ще поеме поста, без да са гласува, каза още Свиленски. А някой разбра ли, защо Бисер Петков си отиде. Мотиви нямаше. Пред депутатите не се представи нищо. БСП знае как се управлява държавата, стига българските граждани да ни гласуват доверие. Борисов не програмира бюджета прозрачно. Не той, а парламентът гласува бюджета, който е в застой. В рамките на този бюджет искаме друго - прозрачно разпределение, за да не се харчат парите еднолично. Това е проблемът на държавата - едноличното управление, допълни депутатът от БСП.

Болниците не трябва да са търговски дружества, ако ги отделим търговските дружества, парите ще стигнат. Безумие е да се молят гражданите да даряват медицински апарати, това трябва да го правят управляващите, завърши Георги Свиленски.

Икономика

Култура

Спорт

Свят

Земеделие

На 16 декември изплащат 750 млн. лева на земеделците

Държавен фонд “Земеделие“ /ДФЗ/ ще изплати 635 млн. лв., предвидени за плащания по Схемата за единно плащане на площ (СЕПП) и 115 млн. за сх...

Прочети още:

Loading...