Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Чет27062019

Брой 121, Година XXX

            Валута: 1 USD = 1.72138 BGN ↑ 1 GBP = 2.18277 BGN ↓ 1 CHF = 1.75995 BGN ↓
Back Вие сте тук:Начало България (2) Младите в БСП ще са домакин на европейски младежки лагер в Албена

Младите в БСП ще са домакин на европейски младежки лагер в Албена

Младите в БСП ще са домакин на европейски младежки лагер в Албена

“Първо искам да поздравя всички младежи за неуморната работа по време на изминалата кампания за Европейски избори 2019 година. Искам да поздравя всички областни и общински структури за проведените мероприятия и инициативи. Очевидно всички усилия са допринесли за ръста в електоралната подкрепа на младите към БСП, който съм убеден, че ще продължим да увеличаваме.“ С тези думи председателят на Младежко обединение в БСП Николай Бериевски откри редовното заседание на Националния съвет. 

Бериевски насочи вниманието на членовете към предстоящото най-голямото европейско събитие, на което България ще бъде домакин, а именно Летен лагер 2019 г. Той припомни, че лагерът ще се проведе в периода 29 юли - 4 август в Албена, където участие ще вземат над 800 делегати от цяла Европа. 

Председателят на Младежко обединение в БСП - София Петко Димитров направи изчерпателен анализ на кампанията за отминалите европейски избори. 

“Кампанията ни “Гласувай, има смисъл“ се проведе в почти всички области. Идеята на тази инициатива беше да припомним на младите хора, че всъщност от тях зависи много и бъдещето е в техните ръце. В Плевен се проведе среща дискусия със студенти от Медицинския университет в града. Във Варна младежите организираха среща с граждани и шествие в центъра на морската столица. В Пловдив област младежите организираха благотворителен турнир по канадска борба, в който се включиха много млади хора. В София се организира конференция Европа на младите, в която взеха участие над 200 души, представители на НПО сектора, синдикати и др.“ - така представи част от дейности на младите социалисти по време на кампанията Петко Димитров.

Зам. - председателят на младите социалисти Атанас Атанасов изтъкна като приоритет за бъдещата работа на обединението, предстоящите местни избори. Той категорично заяви, че именно младежката енергия, сила и обединеност ще бъдат водещи в победата на Българската социалистическа партия през есента.

България

Икономика

Обвиниха АПИ в лъжа и поддържане на изкуствен монопол

Обвиниха АПИ в лъжа и поддържане на изкуствен монопол

Декласираната фирма „Телетол” твърди, че не е получила достъп до системата и не е имала възможност да покаже техническото си решение

Декласир...

Прочети още:

Loading...

Култура

Спорт

Крило на Лудогорец иска трансфер

Крило на Лудогорец иска трансфер

Крилото Джоди Лукоки е готов да направи следващата крачка в кариерата си след четири години в Лудогорец и четири спечелени титли на България...

Прочети още:

Loading...

Свят

Земеделие

ЕК одобри по-висок бюджет за пчеларската ни програма през 2020-2022 г.

ЕК одобри по-висок бюджет за пчеларската ни програма през 2020-2022 г.

Европейската комисия одобри Националната програма по пчеларство на България за периода 2020-2022 г. Общият й бюджете в размер на 6,4 млн. лв...

Прочети още:

Loading...