Вестник Земя

    Коопмедия            ЦКС
НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Пет22062018

Брой 122, Година XXVII

            Валута: 1 USD = 1.68926 BGN1 GBP = 2.22562 BGN1 CHF = 1.69527 BGN
Back Вие сте тук:Начало България (2) Затопляне в близките дни

Затопляне в близките дни

Затопляне в близките дни

През нощта облач­ността над страната ще е промен­лива, често значителна над Северна и Източна Бъл­гария, но ще е без валежи. Ще духа слаб, в Дунав­с­ката рав­нина – умерен вятър от запад-северозапад. Минимал­ните тем­ператури ще са предимно между минус 1° и 4°. Днес ще бъде предимно слън­чево, а привечер и вятърът ще отс­лабне. Затоп­лянето ще продължи и мак­симал­ните тем­ператури ще са между 8° и 13°.

В петък времето ще бъде предимно слън­чево. Сут­ринта в много райони ще е тихо и на отделни места в кот­ловините и низините ще има условия за мъгла. През деня вятърът ще започне да се ориен­тира от югозапад. Затоп­лянето ще продължи. В събота южният вятър ще се усили, облач­ността ще се увеличи, отначало висока и средна, до вечерта ще се вплътни и през нощта срещу неделя от запад ще започ­нат валежи от дъжд. В неделя ще бъде облачно, с валежи. С усил­ване на вятъра от северозапад ще нах­лува студен въз­дух и на много места в Северна и Западна Бъл­гария дъж­дът ще премине в сняг. В понедел­ник валежите ще спрат, а облач­ността временно ще се раз­къса и намалее.

България

Икономика

Култура

Спорт

Сеп Блатер прис­тигна в Мос­ква

Бив­шият президент на ФИФАСеп Блатер прис­тигна в Мос­ква, за да наб­людава мачовете от Мон­диал 2018. Oчак­ванията са Блатер да остане няколко дн…

Прочети още:

Loading...

Свят

Земеделие

Проектът на ЕК е за 81 250 евро максимален таван на плащанията

Проек­тът на ЕК е за 81 250 евро мак­симален таван на плащанията

Предвижда се междинни нива за намаляване на субсидиите в диапазона между 60 000 и 100 000 евро

Проек­тът на Европейс­ката комисия (ЕК) за пониж…

Прочети още:

Loading...